0
 
 
 
Explore Kosovo
Great
adventures
Popular
Experiences
Rural
Accommodations
Prizren, Peja, Istog or Prishtina - find the most attractive Adventures in Kosova
TOP rated Kosovo Adventures
Via Ferrata Weekend në Kosovë
Aventurë dhe kujtime të veçanta në Via Ferrata fundjavën tuaj në Kosovë. Shijoni dhe përjetoni aventurën në Pejë, Deçan dhe Prizren!
from: 99.00 €
No reviews yet
Tandem paragliding flights over the city of Istog
Extraordinary experience, emotion and unforgettable memories. Discover the blue of the open sky in the city of Istog
from: 70.00 €
No reviews yet
Paragliding Peja
Fluturime dyshe me Paragllajd në Pejë
from: 72 €
No reviews yet
Paragliding Prizren
Tandem flight obove the city of Prizren
from: 80.00 €
5.00   (12 reviews)
Via Ferrata Panorama
Via Ferrata ``Panorama`` Prizren, is located in the great gorge of Lumbardh river in Prizren
from: 20.00 €
4.25   (2 reviews)
Via Ferrata Deçani
Via Ferrata ``Deçani``, ndodhet ne Gryken e Deçanit ne kilometrin e 4, eshte via ferrata me e re ne Kosove dhe ofron pamje spektakolare te Bjeshkeve te Nemuna dhe Maleve te Sharrit. Eshte ne faqe jugore dhe kjo mundeson qe te jete e qaseshme gjate pjeses me te madhe te vitit.
from: 15.00 €
No reviews yet
Hiking in Mokna Mountains - The Beauty of the Balkans
Beautiful things arise when people and mountains meet in all things of nature there is something wonderful. Because after all, you will not remember the time you spent working in an office, but you will remember the time you spent enjoying climbing mountains.
from: 15 €
No reviews yet
Oshlak Peak / Sharr
Walking the ridge of Oshlak is one of the most panoramic walks in the Sharr mountains
from: 15 €
No reviews yet
Prizren, Peja, Istog or Prishtina - find the most attractive Experiences in Kosova
TOP rated Kosovo Experiences
All the Adventures and Experiences in Kosova
Find the attractions and experiences in your city
Prizren
Sharr Mountains
Istog
Amazing services offered with love by passionate professionals
Experience Kosova
OJQ ``Izbica 147``
Lura Agroturizëm
Kosovo Mountain Club
SuperXplorers
X Trailers
Moments, memories, experiences and stories
Lived in different activities in Kosovo
From:Qëndresa Gashi
Gjeravica magjepsëse
Kur alarmi cingërroj, dielli i mëngjesit nuk e kishte takuar ende majën e Gjeravicës. U zgjuam në orën 4 të mëngjesit për tu bërë gati shpejt e shpejt për aventurën e re që po na priste.
This project has been supported by:
Payments and card processing offered by:
  Tiketa për aktivitetin [X]  
By using KosovoPass.com you agree with our terms of use and the use of Cookies. Cookies are used for content personalization purposes and for statistics.   Click here to read the Terms of use
Accept terms